Petar Nikolić

Ja sam Petar Nikolić. Rođen sam u Rijeci 1982. godine. Diplomirao sam psihologiju u Rijeci 2007. godine. Bavim se mentalnim treningom pojedinaca koji žele postići optimalnu razinu mentalnog funkcioniranja.

Kao i svaki psiholog, mogao sam birati mnoga područja u kojima psihologija nalazi primjenu. Mene je oduvijek privlačio sport kao područje gdje na sportskom terenu netko mora pokazati da je bolji ili najbolji. Nema ali. Šampioni su oni koji su kroz duže vremensko razdoblje radili više i bolje od drugih da bi maksimalno iskoristili svoj potencijal i koji su se znali suočiti sa svim izazovima koji dolaze s pobjedama i porazima. Primijetio sam da u sportu, kao i u drugim aspektima života, u ključnim trenucima netko gotovo uvijek bude najbolji, a netko drugi gotovo nikad to ne uspijeva. Zaključio sam da u sportu i u životu postoje neka pravila koja se mogu povezati isključivo s mentalnim aspektom pripreme.

Moje iskustvo i znanje sažeto je Perebellumu. Ako osjećate da možete više i to zaista želite, no teško vam je naći način kako to ostvariti, Perebellum je mjesto na kojem možete naučiti alate koji će vas dovesti tamo gdje želite biti.

Za vas sam osobno dostupan u Rijeci i Zagrebu, a s klijentima u drugim gradovima Hrvatske i u inozemstvu imam uspješnju suradnju putem video poziva.

Partneri

Vrhunska izvedba ne postoji bez vrhunskog tima. Ponosni smo na razvoj partnerstava koja nadopunjuju našu uslugu i omogućavaju vam bezbrižan rad na sebi, pod vodstvom stručnjaka.

centar za promicanje zdravlja miketa

Centar Miketa je mjesto na kojem ćete dobiti vrhunsku uslugu u treningu, terapiji ili rehabilitaciji, a u isto vrijeme se osjećati ugodno i dobrodošlo kao u vlastitom dnevnom boravku. Ako mislite da to nije moguće, uglavnom i nije. Upravo zato je Centar Miketa poseban, jer spaja vrhunsko znanje s toplim odnosom.

nutricionizam logo

Bojan je magistar nutricionizma, a trenutno dovršava doktorat iz područja nutrigenomike i personalizirane prehrane. Ne zagovara niti jedan specifičan prehrambeni pristup, već svoj rad temelji na najboljoj dostupnoj znanstvenoj literaturi. Pored fiziološke, naglašava važnost psihosocijalne komponente prehrane.

istrasport logo

Mediji uz svoje ostale uloge, imaju ulogu i educirati. Istrasport je partner koji medijski prostor koristi za više od informiranja i time svom radu daje vrijednost više.

Close Menu